שירות לקוחות

מכונת פסטה אטלס 150

מק"ט
hmpmatlas150
במלאי
339.00 ₪
-
+
סקירה כללית

מכונת פסטה atlas 150, אטלס 150 - מכונה להכנת פסטה טריה כמו באיטליה. מגיעה עם מרדד ושני ראשים להכנת ספגטיני ופטוצ'יני. דגם atlas מאפשר להחליף את הראשים של מכונת הפסטה הקלאסית. מכונת פסטה איכותית תוצרת מרקטו איטליה מכונה להכנת פסטה טריה כמו באיטליה בפשטות ומהירות לרידוד בצק בעובי שונה לאטריות צרות ואטריות רחבות.
Marcato הינה חברה איטלקית המובילה בעולם בייצור מכונות ואביזרים לפסטות.
החברה בעלת מוניטין של מעל 80 שנה.
כל מוצרי החברה מיוצרים באיטליה לאורך כל תהליך הייצור
מאפשרת הכנת בצק לפסטה בעוביים שבין 0.3 מ"מ ועד 2.5 מ"מ, או פטוצ''יני וטגליוליני על פי מיקום הידית בחריצי המכונה.
ניתן להוסיף גם מנוע חשמלי להפיכת הכנת הפסטה לקלה ופשוטה, ללא כל מאמץ

מתכון להכנת פסטה טריה

500 גרם קמח חיטה-רכה
4 ביצים
כמות קטנה של מים, כך שהנוזלים יגיעו ל250 מ"ל

הכנת הבצק ביד
1. צרו באר עם הקמח בקערה; שפכו את הביצים והמים לתוכה
2. ערבבו את הקמח, הביצים והמים עם מזלג ולושו את הבצק
3. המשיכו ללוש את הבצק ביד עד שהוא חלק ונדבק ביחד. אם הבצק יבש מדי, הוסיפו מעט מים, אם הוא דביק מדי הוסיפו מעט קמח
4. הוציאו את הבצק מהקערה והניחו אותו על שולחן מקומח קלות. המשיכו, במידת הצורך, ללוש את הבצק ביד; לאחר מכן, חיתכו אותו לארבעה חלקים.

עם מערבל בצק חשמלי:
1. מדדו את הקמח והביצים בנפרד לתוך כוס המדידה:
מדדו את הקמח בחלק 1 של כוס המדידה. שברו את הביצים לתוך חלק 2 של כוס המדידה והוסיפו מים כך שהנוזלים יגיעו ל250 מ"ל
2. שיפכו את הקמח, הביצים והמים לתוך המכונה/מיקסר; הפעילו אותה ולושו במשך 5 דקות
3. הוציאו את הבצק מהמיקסר והניחו אותו על צלחת. אם הבצק יבש מדי, הוסיפו מעט מים, אם הוא דביק מדי הוסיפו מעט קמח; לאחר מכן, חיתכו אותו
לארבעה חלקים.

הכנת הגיליון
1. הגדירו במכונת הפסטה את התאמת-העובי ל0 והעבירו את אחד מארבעת חתיכות הבצק דרך הרולרים החלקים. אם אתם משתמשים במכונה החשמלית להכנת בצק, התאימו את האביזר Sfoglia 150 עם הרולרים החלקים למכונה
2. בעדינות אבקו את שני צידי הגיליון של הפסטה עם קמח וקפלו אותו לשניים. העבירו את גיליון הפסטה בחזרה דרך הרולרים החלקים שוב: חזרו על פעולות אלה מספר פעמים עד שלגיליון הפסטה יש צורה ארוכה ורגילה
3. חיתכו את הגיליון שהתקבל לשני חלקים, ופזרו עליהם באורח קל קמח משני הצדדים
4. הגדירו את התאמת-העובי ל1 והעבירו את הגיליון רק פעם אחת; לאחר מכן, קבעו את התאמת-העובי ל2 והעבירו את הגיליון פעם נוספת; לאחר מכן, קבעו
את התאמת-העובי ל3, וכן הלאה עד שתשיגו את העובי הנדרש
5. התאימו למכונת פסטה אטלס או למכונה החשמלית להכנת בצק, את האביזר חיתוך הנבחר והעבירו את הגיליון דרך הרולרים החותכים כדי להשיג את צורת
הפסטה הנדרשת
(לא ניתן להרכיב אף אביזר חיתוך על מכונת פסטה אמפיה)
6. לבסוף, בשלו את הפסטה שהכנתם, או אחסנו אותה לאחר שהשארתם אותה להתייבש על מעמד הייבוש שלנו (של מרקטו או מעץ) לשעה אחת לפחות


מידע נוסף
זמן אספקה עד 3 ימי עסקים
אחריות 10 שנות אחריות
דגם atlas 150
מידע טכני

* הערכה כוללת : ראש תבנית בעל 2 צורות חיתוך - ספגטי (1.5 מ"מ) ופטוצ'יני (6 מ"מ) , הניתן להחלפה בתבניות אחרות מלחציים/מהדק כדי לאבטח המכונה לשולחן ספר הדרכה ו-10 מתכונים.
* משמשת לרידוד דפי פסטה ברוחב 15 ס"מ ב 10 רמות עובי שונות בין 0.6 מ"מ ל-4.8 מ"מ
* עשויה מ: גוף המכונה- פלדה מצופה כרום ; רולרים-סגסוגת אלומיניום
* מידות המוצר: 15.5 x 20x 20 ס"מ

כתוב חוות דעת שלך
רק לקוחות רשומים יכולים לרשום חוות דעת. בבקשה התחבר או צור חשבון
מוצרים נלווים