מכשיר להכנת עוגיות, מכונת ביסקוויטים
להכנת ביסקוויטים/מאפים/עוגיות מושלמות.
איכות מובחרת
מתכון להכנת עוגיות תוצרת בית
מרכיבים
הכנת הבצק ביד / עם המכונה החשמלית להכנת בצק:
500 גרם קמח חיטה-רכה
200 גרם סוכר
250 גרם חמאה או מרגרינה
4 חלמוני ביצים
1 קורט מלח
75 מ"ל חלב (0.32 כוסות)
הכנת הבצק
ביד
1. שימו הקמח בקערה וערבבו בסוכר ובקורטוב מלח
2. צרו באר עם הקמח בקערה; שפכו את חלמוני הביצים למרכזה וערבבו עם מזלג
3. המשיכו לערבב את הבצק ובאותה העת הוסיפו את החמאה, שקודם לכן המסתם באמבט מים, וחלב
4. הוציאו את הבצק מהקערה והניחו אותו על צלחת. במידת הצורך, המשיכו ללוש את הבצק ביד עד שהוא חלק ורך; לאחר מכן, חיתכו אותו לארבעה חלקים.
עם מכונה חשמלית להכנת בצק
1. מדדו את הקמח לתוך כוס המדידה:
2. שיפכו את הקמח ואת כל שאר המרכיבים (סוכר, חמאה, חלמונים, מלח וחלב) לתוך המכונה/מיקסר והפעילו אותה למשך 10 דקות
3. הוציאו את הבצק מהמיקסר והניחו אותו על צלחת. במידת הצורך, המשיכו ללוש את הבצק ביד עד שהוא חלק ורך; לאחר מכן, חיתכו אותו לארבעה חלקים.
הכנת העוגיות
1. מלאו באחת מארבעת חתיכות הבצק את מכונת הביסקוויטים, ובחרו את הגודל והצורה שאתם רוצים שהעוגיה שלכם תהיה (ישנן 20 צורות זמינות)
2. סדרו את העוגיות ישירות על גבי מגש האפייה (אל תשמנו את המשטח עם חמאה או תרפדו אותו עם נייר אפיה שכן זה יעצור את הבצק מלהידבק בצורה מושלמת למגש)
3. חממו לפני את התנור ל180 מעלות ואפו את העוגיות כבערך 20 דקות. כאשר הם אפויים, הוציאו את המגש מהתנור והשאירו אותם להתקרר
4. הורידו את העוגיות מהמגש וקשטו אותן כרצונכם.
זמן אספקה | עד 3 ימי עסקים |
---|---|
אחריות | שנה |
מידע טכני | ערכה כוללת: |