שירות לקוחות

מתקן שווארמה ביתי

מק"ט
BT1030
במלאי
389.00 ₪
סקירה כללית

מהיום אפשר להכין שווארמה בבית - מתקן שווארמה ביתי משולב לצלייה ולהכנת שווארמה, עוף צלוי ועוד מכשיר שווארמה ביתי משולב להכנת מגוון מאכלים ממש כמו במסעדות, שווארמה, עוף בגריל ועוד, יכול לשמש גם כטוסטר אובן מכשיר בייתי לצליית בשר, שווארמה, עוף בגריל וירקות. מתאים לשימוש בבית, בגינה, בגג, באירועים ובמסיבות. מצוין לפיקניק ולאירוח. חוויית בישול לכל המשפחה ולאורחים.
מתקן שווארמה ביתי מסתובב 
מכשיר ביתי לצליית בשר, שווארמה, עוף בגריל וירקות 
מתאים לשימוש בבית, בגינה, על הגג 
לאירועים ולמסיבות, לפיקניק ולאירוח 
חווית בישול לכל המשפחה !

מתכון מומלץ לשווארמה ביתית

המצרכים:
2 כפות מלח
2 כפות כורכום
2 וחצי כפות חוואיג'
כף וחצי בהרט
כף פלפל שחור גרוס
חצי כף כוסברה טחונה
חצי כף הל טחון
חצי כף פלפל שאטה חריף גרוס
כף וחצי כמון
4 ק"ג בשר ירך הודו נקבה, פרוס
חצי ק"ג שומן כבש טחון
150 גרם שומן כבש פרוס
6 כפות ממרח עמבה


אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל התבלינים היבשים, ומתבלים את כל חלקי הבשר בתערובת באופן שווה.
2. מתחילים לשפד: משפדים שכבות של בשר הודו. כל 4-3 ס"מ משטחים שכבה של שומן כבש טחון ומעל כל שכבת שומן מורחים שתי כפות עמבה.
3. כשכל הבשר והשומן הטחון משופדים ומהודקים משפדים לסיום את פרוסת שומן הכבש.
4. עם סכין חדה מאוד "מגלחים" את השיפוד לגליל אחיד בצורתו.

טיפים:

- מומלץ לקחת קופסת שימורים רחבה, ולייצב בה את השיפוד. ככה קל יותר לשפד.
- את השכבות יש להדק היטב כדי שלא יתפרקו.
- בשיפוד טוב יהיו כ-3 שכבות של שומן טחון, והעיקרון המנחה הוא שצריך כ-15 אחוז שומן ביחס לכמות הבשר.
- הכי טוב זה לחתוך את השווארמה עם סכין חדה וארוכה, אבל בבית פשוט תנסו את הסכינים שיש לכם עד שתמצאו את זו שעובדת לכם הכי טוב.

מידע נוסף
זמן אספקה עד 3 ימי עסקים
אחריות לשנה
מידע טכני

כולל:
* 6 שיפודי מתכת
* שיפוד לצליית העוף
* 2 רשתות צלייה, מגש אפיה, תחתית מגש,
* 1400 וואט
* גוף נירוסטה
* עד 2.5 קילו בשר
* כיסוי בטיחות
* אחריות לשנה
* מידות: רוחב 33.5 ס"מ עומק 20 ס"מ גובה 48 ס"מ

כתוב חוות דעת שלך
רק לקוחות רשומים יכולים לרשום חוות דעת. בבקשה התחבר או צור חשבון