טאבון חשמלי להכנת לאפות, למעשה משטח אפייה איכותי שמעוצב כמו טאבון מאפשר אפייה באופן קל ונוח עם חימום שווה לכל אורכו.
אידיאלי להכנת פיתה זרוגית, לאפה, להכנה מהירה ובריאה.
אחד הצעדים החשובים להכנת לחם טוב הוא לדעת כמות נכונה של חומרים. מומלץ בחום לשתמש בכוס מדידה וכף מדידה להשגת הכמות המדויקת.
מפרט טכני:
משטח אפייה איכותי אנטי סליפ (מונע הידבקות) לניקוי קל
תרמוסטט מובנה - מגיע ל280 מעלות
הספק 2000W
מידות משטח עבודה: קוטר 45 ס"מ
מידות מכשיר: קוטר 55 ס"מ, וגובה 15 ס"מ
כולל ידיות אחיזה קרות
מתכון קל לפיתה דרוזית, מצרכים :
קמח חיטה מלא - ½1 כוסות
קמח לבן - ½2 כוסות
סוכר - כף שטוחה
מלח - כף שטוחה
שמרים יבשים - כף שטוחה.
שמן קנולה - כף
מים - לפי הצורך, עד ליצירת בצק חלק ולא דביק.
אופן הכנת המתכון
לערבב את כל המצרכים יחד וללוש כ- 5 דקות עד לקבלת בצק חלק ולא דביק (אפשר במיקסר ואפשר גם ידנית כמובן).
לאחר שמתקבל בצק לשמן מעט קערה ולהניח בה את הבצק להתפחה של כחצי שעה.
לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל- 12 כדורים, לכסות ולהניח בצד למנוחה של כ- 10 דקות נוספות.
לקמח את משטח העבודה, לרדד את כדורי הבצק ולמתוח עם הידיים כל כדור לקבלת בצק דק מאוד. ניתן לעשות שימוש בקערה הפוכה ועליה למתוח את הבצק עד שנהיה דק במיוחד (זה הסוד לפיתה מהמטבח הדרוזי). את השאריות מסביב לחתוך ולעשות בהן שימוש חוזר בכדורי הבצק הנוספים.
לאפות את כדורי הבצק המרודדים על גריל חשמלי או לטגן במחבת הפוכה גדולה על הגז. לשים לב כל הזמן לפיתה ולהפוך אותה באמצע האפייה/הטיגון (צריכה להיות מוכנה משני הצדדים).
לאחר שהפיתה הדרוזית מוכנה לכסות אותה עם מגבת.
זמן אספקה | עד 3 ימי עסקים |
---|---|
אחריות | לשנה |