שירות לקוחות
במלאי
מחיר באתר 99.00 ₪ מחיר רגיל 149.00 ₪
-
+
סקירה כללית
מכשיר חותך צי'פס מקצועי כמו במסעדות. עוזר לחתוך ולפרוס את התפו"א לרצועות באופן אחיד ושווה בזמן החיתוך. בסיס המכשיר יציב עם ואקום - למניעת תזוזה בעת השימוש. חותך תפוח אדמה למקלות בגודל 1 ס"מ

מכשיר לחיתוך תפו"א ובטטה לרצועות בגודל אידיאלי לצ'יפס תוצרת איטליה,
המכשיר מגיע עם בסיס ואקום חזק וסכין בצורה רשת קוביות לחיתוך מדויק של התפוח אדמה.

טיפים להכנת צ'יפס פריך מבחוץ ונימוח מבפנים

סוג תפוח האדמה: מומלץ להשתמש בזן שהוא יבש יחסית כדי שהצ'יפס לא ייצא קמחי או ספוגי.
מומלץ לבחור בתפוחי אדמה שקליפתם אדומה ומבפנים הם צהבהבים. אלה מושלמים להכנת צ'יפס.
כדי שייצא לכם צ'יפס פריך מומלץ להשרות את תפוחי האדמה במים קרים לאחר שחתכנו אותם. פעולה זו מסירה את עודפי העמילן, מה שיתרום למרקם פריך יותר.
לאחר ההשריה במים יש לנגב את תפוחי האדמה בעזרת נייר מגבת. ככל שתפוחי האדמה יהיו יבשים יותר כך המרקם יהיה מוצלח ופריך יותר.

איך לחתוך את תפוחי האדמה?
מומלץ לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך למקלות בעובי של עד 1 ס"מ.
יש להשתדל לחתוך אותם לגודל אחיד כדי שיטגנו בצורה אחידה.

מתכון לצ'יפס מטוגן בשמן עמוק:
- מחממים על אש גבוהה שמן לטיגון עמוק במשך דקה-שתיים (השמן צריך להיות לפחות בגובה של 5 ס"מ).
זורקים צ'יפס אחד לשמן. אם הוא שקע ונוצרו סביבו בועות עדינות – השמן מוכן לטיגון. אם הוא נשרף מיד, זה אומר שהשמן חם ויש להוסיף מעט שמן קר כדי לאזן את הטמפרטורה.
כשהשמן בטמפרטורה הנכונה, מוסיפים את יתר הצ'יפס ומנמיכים לאש בינונית. מטגנים עד לצבע זהוב-שחום. מוציאים את הצ'יפס בעזרת כף מחוררת ומעבירים לנייר סופג.
* מומלץ לטגן את הצ'יפס בכמה סבבים, כמות קטנה בכל פעם, כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן.

למי שרוצה לחסוך בקלוריות ניתן להכין צ'יפס אפוי בתנור.

מידע נוסף
זמן אספקה עד 3 ימי עסקים
אחריות לשנה
כתוב חוות דעת שלך
הנך סוקר:חותך צ'יפס
מוצרים נלווים